Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Kadim konstrüksiyonlarda bina dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni örgülarda (ekol, kızılışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Bina karınlerinde içki yahut maden sandık olan elan uçuk ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalaz ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Yapıda bulunan insanoğluın emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Veriler bapların belirli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin ıcığı cıcığı manevra ortamında kaydedildiği karınin reel hayatta aynı mealları vermeyebilir.

Başkaca yangın kapıları özelliklerinden bir başka önemli olanı da acılerle ortaya çıhun zehirleme özelliği kâin gazların ve dumanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son kademe nitelikli olmalıdır.

Hatta yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun biraşkın firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının elbette olmasını istiyorlar ise o talepleri nazar boncuğu bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Firmaların genel olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı açarak; bayağıda kâin Garaj yerine iniş midein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Kattaki konutların her birinin mideinden Yangın Kapısı bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Hızlı Erişim: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma çalışmalemleri hızlı bir biçimde dokumalabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca iyi olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların emeksiz tahliye olmalarını sağlar.

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Kullanım meydanı makrolemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz başka bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Report this wiki page